Anime Klasiği Fullmetal alchemist brotherhood

Mutlu bir çocukluk geçiren iki erkek kardeşin, babalarının birden ortadan kaybolması sonucunda tüm hayatları değişir. Kısa süre sonra annelerinin ölmesi ve sonrasında kardeşlerin babalarının bir simyacı olduğunu öğrenerek, onun çalışmalarına ulaşması yaşamlarını tamamen değiştirecektir. Bu bilgileri kullanarak annelerini geri getirmeye çalışan iki kardeşin bu fantastik maceraları, gelmiş geçmiş en iyi anime serilerinden birini oluşturuyor. Fullmetal alchemist brotherhood izle linkine tıklayarak serinin tüm bölümlerine ulaşabileceğiniz bu anime, en çok sevilen serilerden biridir. Dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesi bulunan serinin, sürekli yeni hayran kitleleri oluşturmaya devam ettiği bilgisini de vermek gerekir. Anime dünyasının klasiklerinden biri olan seri, animeden bahsederken mutlaka söz edilmesi gereken bir ağırlığı bulunuyor.

En başarılı Manga ve Animelerden biri Shingeki no kyojin

İnsan ırkının devler karşısında hayatta kalma mücadelesi verdiği bir fantastik dünyada geçen anime, manga olarak 2009 yılında yayınlanmaya başlanmış. Mangası zaten çok başarılı olan seri, aksiyon komediden oluşan tarzıyla sürekli yeni fan kitlesi oluşturmaya devam ediyor. Bir anime klasiği olarak geçen seri, anime hayranları tarafından en başarılı aksiyon komedilerden biri olarak kabul ediliyor. Henüz izlemediyseniz Shingeki no kyojin izle linkine tıklayarak Türkiye’ nin en önemli anime arşivine ulaşabilir ve serinin tüm bölümlerini izleyebilirsiniz.

Son yıllarda yapılan en başarılı anime serilerinden biri

2014 yılında manga olarak yayınlanmaya başlamış ve özellikle çizgilerinde ki yüksek kalite ile öyküsünde ki başarılı kurgusu sayesinde, dünya genelinde çok beğenilen bir manga haline gelmiştir. Çok büyük bir ilgiyle takip edilen manga serisinin bu başarısı üzerine, seriyi animeye dönüştürmüşler. Mangadan sonra animesi de çok başarılı olan ve son dönemin en çok izlenen anime serilerinden biri olan Boku no hero academia izle, dünya genelinde milyonlarla ifade edilen fan ve takipçi kitlesine sahip. Bu takipçi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ülkemizde de çok sevilen seriye Boku no hero academia izle linkine tıklayarak kolayca ulaşabilir. Serinin tüm bölümlerini yüksek görüntü kalitesine sahip bir şekilde ve çeşitli seçeneklerle web platformumuzu kullanarak izleyebilirsiniz.