Beyaz eşya ve kombi tamircisi

Nette Servis, müşterilerine sunmuş olduğumuz hızlı servis ve kaliteli hizmeti ile daima müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak kendini en iyi şekilde kanıtlamıştır. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan firmamız müşterilerin evlerine en hızlı şekilde ulaşıp arızaları kısa sürede tespit ederek anında müdahale etmektedir.

Nette Servis, yıllarca sektörün her zaman öncüsü olmuş ve hizmet noktasında en çok tercih edilen firmalar arasına adını yazdırmayı başarmıştır. Firmamız klima, kombi, petek ve beyaz eşya gibi evinizdeki bulunan arızalı ürünleri en iyi şekilde tamir hizmetinde bulunmaktadır.

Kombi tamircisi ve evinizdeki beyaz eşyalarda her türlü arızanın giderilmesi noktasında firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Başta İstanbul Kombi Servisi olmak üzere ülkenin her yerine ve birçok alanda hizmet vermekteyiz.

Şirketimiz alanında uzman kişilerle yenilikleri takip ederek ve profesyonel ekip ile birlikte buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi için servis hizmeti vermektedir. Arızalı cihazlara bulunduğunuz adreste müdahale edilerek yıpranmış, eskimiş, arızalı beyaz eşya parçaları servis personelimiz tarafından yenisi ile değiştirilip onarımı yapılmaktadır.

Beyaz eşya tamircisi konusunda hiçbir tereddüt etmenize gerek yok. Çünkü Nette Servis’te bütün personelimiz alanında uzman kişilerden oluşmakta ve her daim işlerini en iyi şekilde yapmayı hedeflemektedir. Uzman, tecrübeli ve güler yüzlü ekibimizde beyaz eşya tamirlerinizde her daim yanınızdayız.  Bizleri 7/24 hiçbir tereddüt duymadan bizi gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz. Deneyimli ekibimizle cihazlarınızı yerinde kontrol edip arıza tespiti yapıldıktan sonra arızası giderilerek garanti kapsamı altında ilk günkü gibi siz değerli müşterilerimize teslim etmekteyiz. Nette Servis Şirketi olarak tüm ekibimizle ilk tercihimiz daima müşteri memnuniyeti olmaktadır.

Firma olarak az ile yetinmeyip mükemmele ulaşma yolunda ilerlemeyi hedeflemekte ve verdiğimiz sözleri yerine getirmeyi garantilemekteyiz. Kaliteli işçilik ve hizmetin tek adresi Nette Servis’te uygun fiyatlarla hizmeti ayağınıza kadar getirmekten gurur duyuyoruz.  Firma çalışanlarımız hızlı, etkin ve ekonomik çözümler üreterek, sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi hedeflemektedir. Sizde evinizdeki beyaz eşyaları öldürmek yerine yaşatmayı tercih ediyorsanız mutlaka Nette Servis ile iletişime geçin. Unutmayın önceliğimiz her daim sizin memnuniyetiniz olacaktır.