Özbekistan Nakliye Firmaları

Bulunduğunuz adresten binlerce kilometre ötede bulunan başka bir ülkeye mallarınızı gönderecekseniz elbette güvenli olmasını istemek ve bu konuda endişe duymak hakkınız. Ancak uluslararası nakliye hizmetleri konusunda özbekistan nakliye firmaları tarafından sunulan taşımacılık hizmetlerini alıyorsanız endişeye gerek kalmayacak. Türkiye’den Asya ülkelerine son yıllarda artan ticaret hacmine bağlı olarak Özbekistan’a yapılan nakliye hizmetlerinin de önemi büyük ölçüde arıtmış durumdadır.

Bugün ülkemizden Asya ülkelerinden biri olan Özbekistan ile ticari ilişkilerini geliştiren ve iki ülke arasında sürekli olarak mal alışverişi yapan sayısız şirket bulunuyor. Söz konusu şirketlerin üzerinde en çok durduğu konu ise mallarının güven içinde yeni adresine ulaşmasıdır.

Güvenli Uluslararası Nakliye Hizmetleri

Türkiye ile Özbekistan arasında ihtiyaç haline gelen sürekli ve düzenli nakliye hizmetleri konusunda, her türlü ürünlerin uluslararası taşınmasının yapılmasına müsait olan firmalar tercih edilmelidir. Satışını yaptığınız ürünün cinsi ve muhteviyatı ne olursa olsun özbekistan nakliye firmaları tarafından söz konusu ürünlerin herhangi bir zarara uğramadan yerine ulaştırılması önemlidir.

Türkiye’den söz konusu Özbekistan’ın sadece başkenti olan Taşkent’e değil, tüm şehirlerine, köy ve kasabalarına sağlıklı ve güvenli bir şekilde ürünlerinizi ulaştırabilirsiniz. Söz konusu taşıma hizmetleri kapsamında Özbekistan’ın Semerkant, Andican, Cizzak, Kaşkaderya, Fergana, Harezm ve Buhara gibi tüm şehirlerine ve bölgelerine ürünlerinizi gönderebilirsiniz.

Özbekistan taşımacılık hizmetlerinde müşterilerimize hız, doğruluk ve kalite anlayışıyla hizmet vererek ticari rekabette rakiplerinden bir adım önde olmalarına yardımcı olmakta ve müşterilerimizin faaliyetlerini kesintisiz devam ettirmelerini sağlamaktayız.

Özbek Yük Taşımacılığında Güvenilir Firma

Bir ülkeden bir başka ülkeye mal sevkiyatı için söz konusu gidilecek olan ülkenin yasalarını, kurallarını ve yönetmeliklerini bilmek ve uygulamak gereklidir. Dolayısı ile mersin nakliyeciler sitesi aracılığı ile alacağınız tüm hizmetlerde alanında uzman ve profesyonel kadro tarafından güvenli hizmetler sunuluyor. Söz konusu ülkenin kuralları ve yasalarını iyi derecede bilen, kurallara harfiyen uyan tecrübeli personelin taşımacılığında ürünlerinizin başına hiçbir olumsuzluk gelmeyecek ve güvenle teslimatlar yapılacaktır.

Türkiye ve Özbekistan arasında ticaret artıyor

Türkiye ile Özbekistan arasındaki dış ticaret hacmi her yıl artsa da her iki ülkenin de istediği düzeye henüz ulaşılamadı. Türk iş adamlarının bu ülkede yaptığı yatırımlarla artan ticaret hacminin her iki ülkeye de karşılıklı fayda sağladığı açık bir gerçektir. Özbekistan’ın taşıma hacmi de hacim ve araç sayısı bakımından hızla büyüyor. Bu kapsamda her iki ülke arasında ticarete konu olan malların sevkiyatı da büyük oranda önem kazanıyor.

Özbekistan Parsiyel Taşımacılık Hizmetleri

Özbekistan parsiyel taşımacılık hizmetleri, yükün aracı dolduramadığı durumlarda en çok tercih edilen taşıma şeklidir. Bu teknikle birbirini etkilemeyecek veya zarar vermeyecek ürünler genellikle ambalajlı olarak tırlara yüklenir. Tüm yükler mümkün olduğu kadar belirlendikten sonra sürüş güvenliğini artırmak için ağır yükler traktörün yakınına yüklenmeye başlanır. Bu, özellikle yolların düzgün olmadığı yerlerde treylerin daha az sallanmasını sağlar. Römorkun daha az titreşimi ayrıca sürüş güvenliğini ve treylerdeki yükün daha az hareket etmesini sağlar.