Guava Plus İle Hamile Kalmak Mümkünmü ?

Guava plus serum içerisindeki bileşenler sayesinde kısa sürede bir çok kişinin ilgi odağı oldu ve bir çok kişi guava plus serum nedir?

gibi yorumlarda bulunarak araştırmaya başladı. Bu yazımıza guava plus serum nedir neden kullanılmaktadır. Bunun ile ilgili sizlere ayrıntı vereceğiz. Guava plus adını guava meyvesinden almakta olup tamamen hamilelik veya başka bir adı ile doğurganlık özelliğini arttırıcı ve düşük riskini azaltıcı etkiye sahip bir serum. Bu serum tamamen vitamin ve minareller içererek vücudumuzun gün içerisinde alamadığı miktarı serumdan alarak bu riskleri ortadan kaldırıyor ve içerisinde tam 13 adet vitamin deposu omega-3, omega-6 , çinko , c, a vitaminleri bakımından zengin bitkiseller taşıyor. Guava plus bu sayede bu riskleri azaltarak gebeliğide kolaylaştırıyor. Ancak burada şöyle bir durum söz konusu bu serum hamile kalmak yeterlimi? veya guava plus serum kullananlar hamile kalıyor mu? gibi soruların tam karşılığı olarak kullanılmamalıdır. Bu bir bitkisel kürdür bu yüzden herhangi bir hastalığın tedavisi ve teşhisi amacı ile asla kullanılmamalıdır. Çünkü bu bir ilaç değil vitamin serumudur.

Guava Plus Serum Nasıl Kullanılıyor İçeriği Neler ?

Guava Plus Serum ambalajında 15 adet 8ml tüpten oluşan bir bitkisel besin takviyesi olmakla beraber içerisinde vitamin bakımından oldukça zengindir. Guava plus nasıl kullanılır? Sorusuna cevap ise ürünün 15 günlük 1 aylık 2 aylık ve 3 aylık kür paketleri bulunmaktadır. Her gün 1 adet bandında tüketilmesi ve 12 saat’de bir sadece serum içilmesi gerekmektedir. Bunun dışında kullanımı bakımından başka bir şeye gerek ve ihtiyaç yoktur. İçerisindeki vitamin ve minarelerin aynı saat bandında alınması oldukça etkili olacaktır ve yumurtalık tembelliğini ortadan kaldıracaktır. İçerisindeki diğer besin değeri yüksek olan bitkiseller sayesinde kısa süre içerisinde rahim yollarında oluşan enfeksiyon ve sorunları ortadan kaldıracaktır. Bu yüzden guava plus kullanırken mutlaka aynı saat aralığında içmeye özen gösteriniz sellmyhousefast. Bu hamile kalma için kullanılan ve yumurtalık tembelliğini ortadan kaldıran bu ürünün içeriği ile ilgili detayları bu linkten ulaşabilirsiniz. https://guavaplusserum.com/guavaplus-icerigi.html