En İyi Saç Ekim Merkezi Hangisidir?

Saç ekimi merkezlerinin belirli prosedürleri tamamlamış olması, kalitesini belirleyen önemli faktörlerden biridir. Saç ekimi sadece, gerekli teçhizatları tamamlayarak Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı belge alan tıp merkezleri, poliklinik veya hastanelerde yapılabilir. Bu yerlerin steril ortam koşullarını sağlaması son derece önemlidir. Bunun yanı sıra saç ekimini doktorlar ile sağlık eğitimi alan saç ekim ekibinin uygulaması gerekir.

En iyi saç ekim merkezine örnek göstermek gerekirse, Emphair Saç Ekim Merkezi, tüm bu gereken koşulları en iyi şekilde hastalarına sunar. Emphair’de hasta memnuniyeti maksimum seviyededir. Saç ekimi operasyonuna ihtiyacınız varsa bu koşulların sağlandığından emin olmanız faydalı olur.

Saç Ekiminde Doktor Deneyimi Neden Önemlidir?

Saç ekimi işleminin nasıl uygulandığını bilmeyen kişilerin büyük çoğunluğu, saç ekimi operasyonunun başarısını cihazlar ile ilişkilendirir. Saç ekiminde kullanılan cihazlar sadece kişinin ihtiyacını karşılamaya yöneliktir. Oysaki cihazların kontrolü tamamen kullanan kişilere bağlıdır. Örneğin, greft toplama işlemi mikromotor cihazı ile yapılır.

Fakat bu cihazı kullanma becerisine sahip olmayan veya yeterli deneyimi bulunmayan kişi bu cihaz ile canlı saç köklerinin zarar görmesine ve köklerin kullanılamaz hale gelmesine neden olabilir. Bu nedenlerden dolayı da uygulama yapacak doktorun deneyimi son derece önemli bir husustur. Emphair bünyesinde çalışan doktor ve saç ekimi ekibi, profesyonelliği kanıtlanmış kimselerden oluşur. Bu sayede en çok tercih edilen saç ekim merkezleri arasındadır.

Saç Ekimi Operasyonu Kaç Saat Sürer?

Saç ekimi operasyonu ortama 7 – 8 saat sürer. Bu süre operasyona katılan ekibe ve ekilecek greft sayısına göre değişiklik gösterir. 4000 üstü grefin kullanıldığı operasyonların tamamlanması 10 saati de bulabilir.

Saç ekimi operasyonları iki aşama gerçekleştirildiği için uzun sürer. İlk aşamada tek tek ve dikkatli bir şekilde greftler toplanır, ikinci aşamada toplanan greftler yine tek tek ekilir. Bütün uygulama tek tek yapıldığı için uzun sürer. Emphair merkezlerinde gerçekleştirilen saç ekimi operasyonlarında hastalar gerekli miktarda lokal anestezi uygulandığı için işlemler sırasında acı veya ağrı hissedilmez. Lokal anestezi gerektiren operasyonların gelişigüzel bir yerde yaptırılmaması son derece önemlidir.

Emphair uyguladığı yüksek teknolojili teknikler ve uzman ekibi il saç dökülme sorununuzu ortadan kaldırır. Bu konuda daha detaylı bilgi isterseniz de firmanın https://www.emphair.com/tr/ web sayfasına bakabilir ya da uzman görüşü için iletişime geçebilirsiniz.