Zirai Don Zararına Destek Ödemeleri Başlıyor: Mersin’deki Çiftçiler İçin Müjde

Zirai Don Zararına Destek Ödemeleri Başlıyor: Mersin’deki Çiftçiler İçin Müjde

MHP Mersin Milletvekili Uysal’dan Açıklama

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, zirai don nedeniyle zarar gören çiftçilere destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Uysal, Mersin başta olmak üzere birçok ili etkileyen don olayının ardından yapılan saha incelemeleri ve bakanlık ziyaretlerinin meyvesini verdiğini belirtti.

Tarım Sigortası Şartı Yok

Uysal’ın açıklamasına göre, tarım sigortası olmayan ve sigortası olmasına rağmen don teminatı bulunmayan çiftçiler de desteklerden faydalanabilecek. Güçlü Devlet politikasının altını çizen Uysal, ‘Toprağımızı doğru ve akıllı tarımla işleyen her üreticimizin Hep Yanındayız’ ifadesini kullandı.

Paylaşımda, Devlet Bahçeli ve MHP’nin de etiketlenmesi dikkat çekti. Uysal, #DevletBahçeli, #MHP, #ÜreticimizinHepYanındayız, #GülümseyenMersin, #TakipçisiOlduk, #GüçlüTürkiye ve #TürkveTürkiyeYüzyılı etiketlerini kullandı.