YHM’NİN 100. YIL İNDİRİMİ BEĞENİLDİ, SÜPER FİYATLARI KAÇIRMAYIN; SON GÜN 31 EKİM

YHM’NİN 100. YIL İNDİRİMİNE BÜYÜK İLGİ DEVAM EDİYOR. KAÇIRMAYIN SON GÜN 31 EKİM Karaman’ın Yerli ve Milli Perakende Zinciri YHM, Cumhuriyetin 100. Yılına Özel 100 Üründe Yüzyılın İndirimi devam ediyor, son gün yarın…
Karaman’ın yerli ve milli perakende zinciri YHM, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutluyor ve bu özel günde hemşerileriyle birlikte olma isteğiyle 100 üründe büyük bir indirim kampanyası başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından harekete geçen YHM Market, 25-31 Ekim 2023 tarihleri arasında tüm mağazalarında geçerli olacak muazzam indirimler Karaman halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
YHM Market, temel ihtiyaç ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar 100 farklı üründe büyük indirimler sunuyor. Kampanya kapsamında çay, süt, peynir, ayçiçeği yağı, bakliyat, un gibi temel gıda maddelerinin yanı sıra deterjan, sabun, kağıt peçete, ve kağıt havlu gibi temizlik ürünleri de bulunuyor. Bu indirimlerle YHM, Karamanlıların günlük alışverişlerinde büyük tasarruf sağlama fırsatı sunuyor.
Yüzlerce üründe indirimli fiyatlarla kutlanan Cumhuriyetin 100. Yılı, Karamanlıların alışverişlerini hem ekonomik hem de coşku dolu bir şekilde yapmalarına olanak sağlayacak. YHM Mağazaları, bu özel indirim kampanyası ile hemşerilerine teşekkür ederken, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya devam ediyor.