Ses Kesici Süngerleri

İstenmeyen sesleri geçirmeyen ses geçirmez süngerler , Ofislerde, otellerde, inşaatlarda, fabrikalarda çıkan yankı problemlerini ve istenmeyen makine seslerini akustik süngerler ve ses kesici süngerler sayesinde minimum seviyeye indirmek artık çok kolay. Akustik süngerler, ses yalıtım süngerleri, ses izolasyon süngerleri, sesi çıktığı yerde azaltmayı sağlayan malzemeler firmamız tarafından sizlere en iyi şekilde önerilecektir. Müşteri hizmeti personellerimiz sizlere ofisinizde, evinizde, mağazalarınızda, ortak duvarlarınız da ses kesilmesi için gerekli tüm açıklamayı yapacaklardır. Ses problemleri günümüzün en büyük problemleri olmaktadır. Bu problemleri minimum seviyeye indirmek amaçlı kullanılan ürünler, sizlere huzur, konfor ve rahatlık sağlayacaktır.

Akustik ses yalıtımı ve izolasyonu oldukça rahatlatıcı sistemler ile ses kesici süngerlerin sizlerin problemlerini gidereceğinin teminatını verebiliriz. Akustik yalıtım projeleri, akustik izolasyon projeleri Emir Akustik firmamız ile değerlendirilir sizlere en uygun fiyat ve A kalite bir iş sunmaktadır. İnsanların en çok psikolojisini bozan seslerin izole edilerek en aza indirgenmesini sağlayan ses yalıtım süngerleri, sizlere profesyonel hizmet vermektedir.

Ofis ses yalıtımları akustik malzemeler, ses kesici süngerler, ses izolasyon süngerleri, ses emici süngerler, akustik yumurta süngerler, akustik piramit süngerler, akustik labirent süngerler, akustik special süngerler, bondex sünger, süngerpan, rulo süngerler, düz akustik yanmaz süngerler, firex süngerler ses emici ve kesici sünger modellerindendir. Yanmaz akustik süngerler, yangına dayanıklı ve alev ilerletmez özelliktelerdir. Ses emici süngerler satış ve pazarlama ofisimiz İstanbul Sultanbeyli Emir Akustik San. Ltd. Şti.