Nubuk Ayakkabı Boyası Çeşitleri ve Fiyatları | www.deriboyalari.com

Nubuk ayakkabı boyası, nubuk şampuanı, nubuk canlandırıcı ve nubuk renk düzenleyici ürünlerini uygun fiyatlarla www.deriboyalari.com’ dan satın alabilirsiniz.

Nubuk Boyası

Deri bin yıllardır insanların en çok kullandığı malzemelerden biridir. Korunma, barınma, giyinme amaçlı kullanılan deri günümüzde ise şekil değiştirerek bu özelliklerine bir yenisini daha ekler. Derinin son zamanlarda en çok tercih edilme amacının başında görselliği gelir. Aynı özellik deriden elde edilen ürünler için de geçerlidir. Nubuk da bunlardan biridir. Deri işlenme şekline göre farklı alanlarda kullanılır ve farklı türlere bürünür. Ancak sonuç ne olursa olsun şıklığından ve estetik görüntüsünden ödün vermez.

Nubuk ise deri ürünleri arasında en yumuşak görünenidir. Doğal bir ürün olduğu için de son derece sağlıklıdır. Nubuk ürünler hem görüntü açısından hem de kullanım ömrü açısından etkilenmemeleri için nubuk boyası ile boyanmalıdır. Nubuk üzerinde bulunan tüyler sayesinde dokusunu ve yumuşaklığını elde eder. Bu tüylerin zarar görmesi ise nubuk yüzeyin deforme olduğu anlamına gelir. O nedenle boya seçiminde dikkatli davranılmalıdır. Nubuk yapısına uygun olmayan boyalar bu tüylerin yapışmasına neden olur. Boyanmadan önce uygun bir fırça veya sünger ile temizlik yapmak, gerekiyorsa kendine özel ürünler leke çıkarma işlemi uygulamak gerekebilir.

Nubuk Ayakkabı Boyası

Nubuk ürünlerin en çok karşılaşılan guruplarından biri ayakkabılardır. Bu malzemenin ayakların hava almasını sağlayan yapısı yanında ayakkabılara kattığı hoşluk da avantajıdır. Nubuk hem klasik kesimlere hem de spor modellere rahatlıkla uygulanabilecek kadar geniş bir kullanım alanı sunar.

Nubuk ayakkabı olarak üretildikten sonra kendine has boya ile boyanır. Kullanım aşamasında da nubuk ayakkabı boyası ile ayakkabının ömrünü uzatmak mümkündür. Nubuk kumaş sadece ayakkabılarda kullanılmaz. Mont, çanta gibi giyim sektörünün diğer alanlarında da kullanılır. Bununla birlikte koltukların döşemelerinde de nubuk kumaştan faydalanılır. Derinin ağırlığının aksine daha sportif ve modern bir havası vardır.

Nubuk Ayakkabı Boyası Dışındaki Ürünler

Nubuk ürünlerin imalat ve kullanım aşamalarında kendine has başka bakım ürünleri de vardır. Nubuk şampuanı ayakkabı, mont, koltuk gibi alanlarda meydana gelen çıkmayan kirleri gidermeye yardımcı olur. Böyle bir leke varsa boyadan önce lekenin giderilmesi gerekir. Nubuk canlandırıcı ise özellikle ayakkabıların yüzeyini yenilemekte kullanılır.

Bunlar dışında imalatçılara yönelik ürünler de mevcuttur. Bunlardan biri de nubuk renk düzenleyicidir. Seri üretim aşamasında renk düzensizliğinin çözümüdür. Su itici ise yağmur ve kar sularının yüzeye temasını engelleyerek ürünün ömrünü uzatır. Nubuk kendi yapısı gereği suyu itse de, yoğun miktarda suya karşı dayanıklı değildir.

Nubuk Boyası Uygun Fiyatlarla www.deriboyalari.com ’da

www.deriboyalari.com üretim sürecinde kullanım aşamasına kadar nubuk ürünlerin bakım, boya ve her türlü ihtiyacını karşılayacak malzemelerin online satışını yapar. Uygun fiyat avantajlı ve hızlı gönderim imkanı ile ürünler sorunsuz bir şekilde adresine kadar ulaşır. İmalatçılara yönelik özel ürünlerin yanı sıra, tüketicilerin de nubuk mamullerini sorunsuz bir şekilde kullanmalarını sağlayan alternatifler mevcuttur.