Boynuinceli Yörükleri Futbol Turnuvasında Buluşacak

Karaman Boynuinceli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından halı saha futbol turnuvası düzenlenecek.Dernek Başkanı Mehmet Çataltepe yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğin sağlanması, üyeler arasındaki kaynaşmayı en üst düzeye çıkarmak için yapılan faaliyetlere bir yenisini daha eklediklerini belirtti.
Her yıl düzenledikleri futbol turnuvasının bu sene 7 Ocak-3 Mart tarihleri arasında yapılacağını ifade eden Çataltepe, “Turnuvada Boynuinceli aşiret mensubu yaklaşık 100 futbolcu ve 8 takım mücadele edecek. 7 Ocak-3 Mart tarihleri arasında Karamanoğlu Mehmet Bey Halı Saha’da oynanacak. 7 Mart’ta oynanacak final maçı sonrası dereceye giren takım ve sporculara ödül ve kupa verilecek” dedi.
Çataltepe, turnuvanın programı hakkında “7 Ocak Pazar günü saat 17.00’de aziz şehitlerimiz anısına lokma dağıtımıyla başlayacak. Ardından saat 17.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mız okunacak. 17.45-18.00 arası konuşma ve fotoğraf çekimi yapılacak. 18.00-19.00’da minikler arası futbol maçları oynanacak. Saat 18.40’ta ilk karşılaşmaların başlama düdüğü çalınacak.” şeklinde açıkladı.
“Geleneksel hale gelen bu güzel etkinliğe tüm hemşerilerimiz davetlidir” diyen Çataltepe, turnuvaya katılımın yoğun olmasını temenni etti.