Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açıldı

Karaman’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi “Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi” kapılarını ziyaretçilerine açtı.

İlk misafirlerini 35 bin metrekarelik kapalı alanda ağırlayan ve pandemi koşullarına göre hizmet veren Park Karaman; Karamanlıları gıda, giyim, eğlence ve hizmet gruplarından 100’ün üzerinde mağaza ile buluşturdu. Şehrin en işlek ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde bulunan Park Karaman, Mersin ve Konya otoyolu ile Ermenek ve Ereğli ilçe yollarının kesişme noktasında yer alan otogar kavşağında hizmet veriyor.

Pandemi döneminin zorluklarına rağmen 150 Milyon TL yatırımla hayata geçen Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, toplam yatırım değeri 300 Milyon TL’yi bulan bir ticaret hacmi ile 1.200 kişiye iş imkanı sağlıyor.

Şehre büyük bir değer katacak olan Park Karaman’da e-Bebek’ten Penti’ye, Mavi’den FLO’ya, DeFacto’dan Karaca’ya, English Home’dan Atasun Optik’e, Burger King’den Özsüt’e, Gratis’ten Tavuk Dünyası’na, Migros’dan Kiğılı’ya, Playland’den Toyzz Shop’a kadar tüm Türkiye’nin bildiği ve sevdiği markalar yer alıyor. Alışveriş ve yaşam merkezinin içinde Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini sunacak 11 restoran da gel-al servisi ile Karamanlılara hizmet verecek.

PARK KARAMAN’DA ÖNCELİK HİJYEN VE SAĞLIK

Park Karaman’ın açılış sürecinde tüm tedbirler en yüksek seviyede alındı. Covid-19 kapsamında AVM’lerde alınacak tedbirleri belirten yönetmeliğe uygun şekilde Park Karaman’da misafirlere anonslarla uyarılarda bulunuyor. AVM içinde bulunacak müşteri sayısından, temizlik planlarına kadar her konuda kurallara uygun olarak hizmet veren Park Karaman, uyulacak sosyal mesafe kuralları ile müşterilerine güvenli ve huzurlu bir alışveriş ortamı sağlanmış durumunda.

Park Karaman’da tüm iş yerlerindeki çalışanlar maske, siperlik ve eldiven gibi kişisel koruyucu malzemeleri ile hizmet veriyor. Temassız ödeme işlemlerinin yapılabildiği Park Karaman içinde ve mağazaların uygun noktalarında dezenfektan bulunuyor. Satış alanlarında ve ödeme noktalarında da sosyal mesafe kuralları uygulanıyor.