Altın Takı Seti

Kullanıcısına ayrı bir hava katan ve oldukça şık duran altın takı seti, son yıllarda oldukça popüler bir hale gelmiştir. Özellikle resmi yerlerde kullanılmaktadır. Ancak günümüzde oldukça yenilikçi modeller oluşturulmuştur. Bu nedenle günlük giyim içinde kullanılan aksesuarlar haline gelmiştir. Genel olarak bir altın sette; küpe kolye ve bileklik olmaktadır.

Altın Takı Seti Modelleri

Günümüzde çok yaygın kullanılmasından dolayı çok sayıda altın takı seti modeli bulunmaktadır. Bu modeller genel olarak şu şekildedir. Damla set, kişisel set, burma set, değerli set şeklindedir. Özellikle kişisel setler oldukça fazla tercih edilmektedir. Öte yandan burma setlerde özellikle resmi yerlerde veya düğünlerde çok fazla kullanılmaktadır.

Altın Takı Seti Fiyatları

Altın setlerin fiyatları genel olarak modeller arasında değişiklik göstermektedir. Bir setin fiyatı doğrudan kullanılan altının miktarı ile doğru orantılıdır. En uygun altın set modelleri damla set modelidir. Öte yandan en pahalı altın set modeli ise değerli taşlar ve altından oluşturulan setlerdir. Birbirinden güzel ve şık altın setlerini incelemek için https://www.emajewellery.com.tr/setler Adresini ziyaret edebilir ve daha fazla bilgi alarak keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.