2022 Alternatif Bank Çalışma Saatleri

1991 yılında Türk Finans sektöründe yerine alan Alternatif bank, uzun yıllardır Türk bankacılığı olarak hizmet vermektedir. 2013 yılında Katarlı bir firma tarafından satın alınan Alternatif bank, iyileştirilmiş çalışma koşulları ile yoluna 2016 yılına kadar devam etmiştir.

2016 yılın TCB tarafından satın alınan ve daha güçlü bir banka anlayışı ile yoluna devam eden Alternatif bank, Türkiye genelinde 44 şubesi ile hizmet vermektedir.

Yaklaşık 6500 adet ATM si bulunan Alternatif bankın 1000 e yakın çalışanı bulunmaktadır. Önceliği çalışan memnuniyeti ve müşteri memnuniyeti olan Alternatif bank çalışma saatlerinde düzenlemeler yaparak, çalışan istihdamında ciddi iyileştirmelere sebep olmuştur.

Alternatif Bank Şube Çalışma Saatleri

Korona virüs salgını nedeni ile çalışma saatlerinde düzenleme yapan Alternatif bank, şubelerinin kapısını müşterilerine sabah 09.00’da açmaktadır. 12.30 ile 13.30 arasında öğle arası molası veren banka, 13.30’da tekrar mesaiye başlayarak 17.00’da hizmetini bitirmektedir. Bu saatler dışında ve içerisinde Mobil bankacılık, İnternet bankacılığı ve müşteri hizmetleri bankacılığı ile mesaisini devam ettirmektedir.

Salgın ile beraber hem müşterilerinin hem de çalışanlarının sağlığı için, şube içerisinde yoğunluğu azaltmak adına saatlerinde düzenleme yapmanın yanı sıra birçok işlemi internet bankacılığı üzerinden de gerçekleştirme fırsatı sunmaktadır.

Alternatif Bank Genel Müdürlük Çalışma Saatleri

Salgın sebebi ile şubeler dışında Genel Müdürlük çalışma saatlerine de düzenleme getiren banka, sabah 10.00 akşam 16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca 7*24 hizmet veren müşteri hizmetleri ile de müşterilerine hizmet imkânı sunmaktadır.

2013 yılından itibaren devlet güvencesinde olan Alternatif bank, müşterilerine tüm hizmetlerini kanunlar çerçevesinde sunmaktadır. Hem şubelerinde hem de Genel Müdürlük işlemlerinizde sıra beklemeden, mesai saatleri içerisinde tüm hizmetleri alabilirsiniz.

Alternatif Bank Kredi İşlemleri

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredileri başvurularını, Alternatif bank şubelerinden ve internet bankacılığı üzerinden yapabilmenin kolaylığının yanı sıra anlaşmalı olduğu kredi firmalarından da gerçekleştirmek mümkün. Son zamanlarda artan faiz oranları ile özellikle konut alımlarının azalması, piyasadaki ev fiyatlarının da artmasına sebep olmuştur. Faizsiz Konut firmamız ile konut kredilerinizde faiz ödemeden kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz.

Faiz ödemek istemeyen, konutunu uygun fiyatlarda almak isteyen müşterilerin tercihi Faizsiz Konut firmamızdan tüm detaylı konut kredisi bilgilerini alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.faizsizkonut.com/