PREPLY İLE ONLİNE İNGİLİZCE ÖĞREN!

Dünya genelinde milyarlarca insan İngilizce öğreniyor. İngilizce bilmek, dünyada birçok iş imkânı yaratıyor. Uluslararası iş dünyası İngilizce bilmeyi zorunlu olarak görüyor. İngilizcenin iş dünyasında ki baskınlığı, dünyada en çok öğrenilen dil olduğunu göstermektedir. Bu noktada, İngilizce öğrenmek bir tercih olmaktan çıkmış bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu noktada günümüze kadar birçok öğrenme metodu ortaya çıkmıştır. Bunlardan son zamanların en popüleri online öğrenme metodudur. 2013 yılından beri faaliyet gösteren ve farklı ülkelerden birçok yatırım alan Preply, öğrenciler ile öğretmenleri buluşturan yeni nesil online ders platformudur.

Akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak için geniş bir kelime haznesine sahip olmak gerekiyor. Bu yüzden her gün en az üç yeni cümle öğrenip ezberlemeyi deneyin.

Hemen bütün halde cümleler kurmaya çalışmak yerine İngilizce sözcük öbekleri ve sözcük kombinasyonları öğrenin. Sonra öğrendiklerinizi mümkün mertebe kullanmaya çalışın. Öğrendiğiniz sözcük ve ifadeleri mümkün olduğunca fazla telaffuz ettiğinizden emin olun. Bunları bir listeden öğrenmek zorunda değilsiniz. İngilizce öğrenmek için en iyi yol, kişiye özel geliştirilen yöntemdir.

Preply de profesyonel birçok özel öğretmen bulunmaktadır. Birçok değişkene bağlı olarak isteğinize göre otomatik olarak sıralanan eğitmenlerden; taleplerinizi karşılayan ve bütçenize uygun olan eğitmeni seçip, skype ile yapacağınız online dersi planlayabiliyorsunuz.

Preply ’nin sistemi şu şekilde çalışıyor;

Kriterlerinize göre sıralanan eğitmenlerle ücretsiz olarak iletişime geçebiliyorsunuz. Ve eğitmenin tam olarak amaçlarınızı karşılayacağına emin olduktan sonra kartınızla ödemeyi yapıyorsunuz. Ödeme sonrasında eğitmen ile karşılıklı iletişim bilgileriniz paylaşılıyor. Eğitmenle dersi planlayıp skype üzerinden online olarak dersinizi yapıyorsunuz. Ardından eğitmeni puanlayabiliyor ve eğitmen hakkında yorum yazabiliyorsunuz. Ayrıca, Preply kullanıcı memnuniyetini garanti ediyor; eğitmen ile ilgili herhangi bir sorun yaşamanız durumunda ücret iadesi talep edebiliyor veya başka bir öğretmenle yeniden ders planlayabiliyorsunuz. Öğretmenden memnun kalırsanız daha sonra ders paketleri satın alarak daha uygun fiyata ders planlayabiliyorsunuz. Preply, İngilizceyi daha hızlı öğrenmeniz için uluslararası özel ders yapmanızı sağlayan yaratıcı bir platformdur.

Yazan: Mustafa Ali SİVİŞOĞLU