Vali Toros ve Protokol Üyeleri Mut Gazi İlkokulu’nda Öğrencilerle Buluştu
Mersin Valisi Atilla Toros, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ve İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci ile birlikte İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Mut Gazi İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle bir araya gelerek karne sevincine ortak olundu.
Vali Toros ve beraberindeki heyet, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini takdim etti. Öğrencilerin başarılarından dolayı tebrik eden Vali Toros, iyi tatiller dileklerinde bulundu.
Mut Gazi İlkokulu’nda Karne Töreni
Mersin Valisi Atilla Toros’un katılımıyla gerçekleşen ziyarette, öğrencilerin eğitim ve öğretim yılındaki başarıları kutlandı. Karne dağıtımının yanı sıra, öğrencilere yönelik moral verici konuşmalar yapıldı. Ziyaret, öğrencilerin motivasyonunu artırmayı ve onlara unutulmaz bir karne günü yaşatmayı amaçladı.