Dökülen Saçlarınız İçin Etkili Bir Yöntem Çıktı.

Garantili Saç Ekimi Yapılmaktadır

Kellik diye tabir ettiğimiz ve insanlığın dünyaya gelişinden beri var olan bu hastalık, günümüzde kesin bir çözümle çözüme kavuşmuştur. Saç ekimi hizmeti, tamamen sağlıklı olup, her hangi bir sağlık sıkıntısı oluşturmuyor.

Fue Tekniği Geldi

Bu teknikle birlikte, saç sorununuz tamamen ortadan kalkacaktır. İki kulak arasındaki saçlardan alınan örnekler, saç olmayan kısma, özel bir teknikle ekilmektedir. Graft işlemi, kulak arkasındaki saçlı bölgeden kıl alma işlemidir. Bu bölgedeki saçlar ömür boyu garantilidir ve dökülmez. En güçlü kökler burada bulunuyor. Bu nedenle, İstanbul saç ekimi ekipleri, ömür boyu rahat edeceğiniz saç ekim işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Kalıcı Özelliklere Sahip

Saç ekimi sağlıklı mı? Garantili mi? veya kaç yaşına kadar kullanabiliriz bu saçları? gibi sorular, sıkça sorulan sorular. Artık saç sorununuzu dert etmeyin. Tamamen sağlıklı olan bu yöntemle, bir anda gençleşeceksiniz.

Ekme İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Bu işlemde, öncelikle tahlil yapılıyor. Kan tahlilinizin temiz olması önemlidir. Saçların analiz edilmesinden sonra, ekilecek saç hakkında size bilgi verilecektir. İki kulak arkasındaki saçlardan örneklerin alınması işlemi (greft alma), biraz zaman alıyor. Bin adet kıl alım ve ekim işlemi yaklaşık 3 saat sürmektedir. Fiyatlandırma, kıl adedine göre yapılıyor. Anestezi ve uyuşturucu iğnelerden sonra, greft alma işlemi başlıyor. Tek tek kıllar sıraya diziliyor. Ekilmesini istediğiniz kısma, özel cihazlarla, ekim işlemi başlıyor. Alınan greftlerin kökleri birden fazla olduğu zaman, ekilen saçlar daha gür oluyor.

Ekme İşleminden Sonra Uzmanlar Dinlenmeyi Tavsiye Ediyor

Saç ekimi konusunda uzman olan kişilerin, ekme işleminden sonra dinlenmenin, hızlı iyileşme ve başarılı saç ekimi için önemli olduğunu vurgulamaktadır. Saç ekim işlemlerinde başarılı sonuçların elde edilmesi için, vitamin alımı gerçekleşmesi gerekiyor. Uzmanlar, saç yıkama işleminde, öncelikle özel bir losyon tavsiye ediyor. Şişme veya enfeksiyona karşı, uzmanların özel tavsiyelerinin dikkate alınması gerekiyor.

Tavsiyeler uygulandığı zaman, sorunsuz bir saç ekimi işlemi gerçekleşecektir. İlk on beş gün tozdan korunmalısınız. Güneş ışınlarının zararlarından korunmak için, güneşte gezmemek gerekir. Bir ay boyunca ağır kaldırılmamalıdır. Ağır işlerden uzak durulmalıdır. Uzmanlar, bu tavsiyeler uyulması halinde, saç köklerinin daha güçlü olacağını vurgulamaktadır. Ayrıca estepalace sayesinde sakal ekimi de gerçekleştirebilirsiniz.