Ameliyatsız Yüz Germede Botox ile Gençlik Sağlanıyor !

Ciddi operasyonlar geçirmeden yüz gerdirmek mümkün:

Teknik, yaş itibari ile genç olan ve cerrahi müdahalelere erken başvurmak istemeyen bireyleri ilgilendirmekte. Yaşlanma izlerini ve sarkmaları tamamen ortadan kaldırabilecek kapasitede beklenti içinde olanlar için ameliyatsız yüz germe operasyonları yeni bir umut ışığı oluyor. Yer çekimine karşı konulamayan cilt yapısı zaman içerisinde kendini farklı şekilde sarkma ve kırışıklık olarak gösteriyor. Tabi ki gençlik ve güzellik görünümüne önem veren hastalar mutlak suretle bunu bir çaresi olmalı inancı ile doğru ya da yanlış tüm yönleri deniyorlar. Ameliyatsız yüz germe teknikleri arasında başvurulan en sağlıklı uygulamalar arasında; Dolgu uygulamaları ile yüz germe, ışık tedavisi, lazer teknikleri, yüz mezoterapisi, Vshape, iple germe gibi birçok yöntem ile cerrahi müdahale olmadan ve kesi atılmadan operasyon gerçekleştiriliyor. Burun bölgesinden, çeneye, kaş kısmından gözaltına kadar nokta nokta farklı aşamalar tercih edilebilmekte. Son yıllarda kolay ve basit işlemler olması ve aynı gün içerisinde günlük yaşama dönebilme nedeni ile cerrahi yöntemleri çok geride bırakıyor.

Her cilt tipine ayrı, ten özelliğine göre farklı uygulama teknikleri ile gençleşme çok revaçta:

Kuru ciltlerin düzensiz bakım ve ya geçen yıllar içerisinde, yer çekimine meydan okuyamayan hali ile birçok farklı aşamada soruna çözüm bulunabiliyor. Sadece ince eleyip sık dokumadan, bıçak altında kesi işlemlerine maruz kalmadan da özel olarak da çareler bulunabiliyor. Yağlı ciltlerin elastin liflerinin eksilmesi ve bağ dokularının zayıflaması ile sarkan ciltlerin de özel olarak sorununa çare bulunabiliyor. Son yıllarda özellikle sık ve yaygın olarak kullanılan botox uygulaması, lazer tedavileri ile cilt gençleştirme mümkün hale gelmekte. Cilt gençleştirme pek çok aşamalar sonrasında güvenilir olarak sağlanıyor.

Tüm dünyada yaygın olarak tercih edilen botox, trend sıralamasını kaptırmıyor:

Botox aslında bir proteindir. Bunu bilmeyen ve anlamını bilmeden uygulatan birçok insan bulunuyor. Sürekli olarak özel yaşam alanlarında cildine değer veren, güneşin ve çevresel etkenlerin cilde zarar vermesini engelleyip, daha da genç görünmek isteyen insanlar tarafından tercih ediliyor. botoks nedir sorusunun yanıtı ise, çevirisinde gizleniyor. 18 ile 66 yaş arası gebe olmayan bireyler dışında kadın ve erkek herkesin uygulatabileceği bir yöntemdir.

Yüz ve boyun kısmındaki kötü görünümün düzelmesine yardımcı olan dolgu uygulaması yerini alıyor. Çok uzun yıllardır, yoğun ilgi ile tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. botoks nedir sorusuna en yakın verilecek cevap ise, bakterilerden elde edilen proteinlerin, deri altına uygulanarak serbest radikallerin artışını destekleme anlamına geliyor.

Uzm. Dr. Hande Ulusal botoks uygulamasında dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlatıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=jtGQsJYlhQM