Yerinde İncelediler

Mersin’in Mut Belediyesi’nden bir heyet, Nilüfer Belediyesi’ne kıyaslama ziyaretinde bulunarak örnek çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin’in Mut Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediyesi’ne kıyaslama ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek çalışmaları yerinde inceleyen heyet, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile de Halk Evi’nde bulunan makamında bir araya geldi. Mut Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Uzun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Sıtkı Soylu, Fen İşleri Müdürü Bülent Uysal, Peyzaj Mimarı Hakan Demir, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Can, Mimar Kılıçarslan Kılıç, İstatistik Uzmanı Ali Günay, Satın Alma Müdürlüğü’nden Mehmet Ali Mersin, Yazı İşleri Müdürlüğü’nden Soner Kara ve Zabıra İşleri Müdürlüğü’nden Soner Kara’nın yer aldığı ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Nazlı Yazgan ve Bukle Erman’ın yanı sıra Özel Kalem Müdürü Pınar Yeşilçiçek ve Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök de yer aldı.

Mersin’in Mut Belediyesi’nden Nilüfer’e gelen heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 1999 yılından başlayarak 2016 yılına kadar Nilüfer Belediyesi’nin uygulamalarının yer aldığı ‘Dünden Yarına Nilüfer’ sunumunu yapan Bozbey, Nilüfer’de değişimi yönettiklerini kaydetti.

Mut Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Uzun da misafirperverliklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti. Nilüfer’in örnek çalışmalarını kendi ilçelerinde de uygulamak istediklerini söyleyen Yusuf Uzun, amaçlarının vatandaşlarına en iyi hizmeti götürmek olduğunu belirtti.

Mersin’in Mut Belediyesi’nden gelen heyet, Nilüfer Belediyesi’nin Alaaddinbey Hizmet Binası ve Halk Evi’nde yer alan birimlerini gezerek çalışmaları yerinde inceledi.