TERÖRE KARŞI TEK VÜCUT OLUNMASI GEREKİYOR

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Mersin’in ilçelerini gezerek, vatandaşlarla görüştü. Coşkun, “Siyasi amaç ve söylemler bir kenara bırakılarak teröre karşı tek vücut olunması gerekiyor. Terör, birlik ve beraberliğimizi bozarak milletimizde korku uyandırmayı amaçlamaktadır” dedi.

Hafta başından beri kentte bulunan Bakan Yardımcısı Coşkun, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ardından İl Başkanı Cesim Ercik ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Coşkun, daha sonra Muşlular Derneği’ni ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti’nin iftarına katılan Coşkun, daha sonra Gülnar, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Mut, Erdemli, Silifke, Çamlıyayla, Tarsus, Toroslar ve Mezitli ilçelerini ziyaret etti. İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Coşkun, ilçelerde bulunan iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinleyip yapımı devam eden ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

“TERÖRE KARŞI TEK VÜCUT OLUNMASI GEREKİYOR”
Mersin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, “İlçelerin sorunlarının çözümü için özellikle sivil toplum örgütlerinin işbirliği yaptığını görmek bizi sevindirdi. Buradaki birlik ve beraberliği ülkemizin her yerinde görmeyi arzu ediyoruz.

Özellikle teröre karşı tek yürek olmalıyız. İçten ve dıştan yöneltilen, desteklenen ve organize edilen terör saldırılara karşı mücadelesini en güçlü şekilde sürdüren Türkiye, bu zorlu süreçleri Allah’ın izniyle atlatacak. Siyasi amaç ve söylemler bir kenara bırakılarak teröre karşı tek vücut olunması gerekiyor.

Terör, birlik ve beraberliğimizi bozarak milletimizde korku uyandırmayı amaçlamaktadır. Bu saldırı sadece orada bulunan vatandaşlarımıza değil, ülkenin tamamına, Türkiye’nin huzur ve güven ortamına yapılmıştır. Hedef, birliğimizdir, beraberliğimizdir. Bugün tüm bu tehditlere karşı siyasi görüşleri ve tüm farklılıkları bir kenara atıp millet olarak tek vücut olmamız gereken gündür” dedi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın önemli bir göreve başladığını ifade eden Coşkun, “Çok yoğun çalışan Sayın Bakanın yükünü hafifletmek için bundan sonra daha sık sizlerle bir araya geleceğiz. Bölgedeki yatırımları takip edeceğiz ve sizlerden gelen talepleri de ilgili yerlere iletip takipçisi olacağız. Biz büyük bir ülkeyiz ve inanıyorum ki önümüzdeki süreçte bütün sıkıntıları el birliği ile aşacağız” diye konuştu.

AK Parti’nin 14 yıllık iktidarında yaptığı yatırım ve hizmetlerle Türkiye’ye ve Mersin’e adeta can ve hayat verdiğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ise, “AK Parti iktidarında Mersin’e ve ilçelerine güzel hizmetler kazandırdık. Hizmetlerin hemşehrilerimizle buluşturulmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. AK Parti Teşkilatı olarak her zaman çalışma gayreti içerisindeyiz. Sizlerin çalışma gayreti hiç eksilmesin. Mersin’in her metrekaresi bizim için önemli. Halkımızın ilgisine layık olmak için gayretimizin hiç eksilmemesi gerekir.

AK Parti Teşkilatı olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan önderliğinde Mersin milletvekillerimizle birlikte vatandaşlarımıza gereken hizmeti verebilmek için emek esirgemeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Gelişmek ve vatandaşlarımıza güzel bir gelecek için siz ilçe teşkilatlarımızın da desteğine ihtiyacımız var hep birlikte çalışmalıyız” diye konuştu.

16.06.2016 15:40:35 TSI
NNNN