MUT’TA VERGİ HAFTASI KUTLANDI

Mersin’in Mut ilçesinde Mal Müdürü Vekili Sayit Diler, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vergi Dairesi çalışanları ve mali müşavirler ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

1990 yılından bu yana her yıl 22 – 28 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinlikler kutlanan Vergi Haftası’nın başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen törene, Mut Mal Müdürü Vekili Sayit Diler, oda başkanları, vergi dairesi çalışanlar, mali müşavirler ve vatandaş katıldı.

Sayit Diler’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törenden sonra Kaymakam Mehmet Ali Akyüz makamında ziyaret edildi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Sayit Diler, “Hedefimiz etkin idare, mutlu mükellef ve güçlü Türkiye’dir. Bilindiği üzere vergi ödeme her vatandaşın en kutsal görevlerinden biri olup yarının büyükleri çocuklarımıza her alanda olduğu gibi bilinçli, devletine karşı sorumlu vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak açısından da önemlidir. Vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için teknolojinin olanaklarını kullanarak e-fatura, e-defter, e-tebliğ gibi sunduğu hizmetleri mükellef odaklı hizmet anlayışı ile gerçekleştirmektedir.

27. Vergi Haftası dolayısıyla mükelleflerimizin hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyor, hizmet sunan Vergi Dairesi çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.