”Mut İçin Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırım”

Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Musa Eroğlu, Mut ilçesinde protokol ile biraraya geldiği toplantıda, “Benden istenen ve yapabileceğim bir hizmet olursa memleketim için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nda sabah kahvaltısında, Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Hakan Şen, Jandarma Teğmen Mustafa Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, Mut Ticaret Oda Başkanı Mehmet Gürsel Aydın, Mut Ziraat Oda Başkanı Faruk Deniz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levent Abaş, Mal Müdürü Sayit Dilek ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıdan önce bir konuşma yapan Musa Eroğlu, “Nüfusu az olan yerlerde herkes birbirini tanıdığı için burada politika yapmak çok zordur. Her zaman yanlış yapmakta, doğru yapmakta kolaydır. Çünkü benim ifademle birbirimizin tavuğunu dahi tanıyoruz. Onun için önce bizim bürokratlarımızla içinde bulunduğumuzu bu sıkışık durumda particiliğin ötesinde ülke sorunlarına baktığımız zaman tanışmak için böyle bir birliktelik düşündüm” dedi.

“Eğer memleketim olan Mut’a bir katkım olacaksa hizmete hazırım” diyen Eroğlu, “Sizlerle tanışıp kaynaşmanın gururunu yaşıyorum. Protokol kesimi olarak benden istenen ve yapabileceğim bir hizmet olursa memleketim için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı.