FESTİVALDE BURCU GÜNEŞ, HAYRANLARINI COŞTURDU

Mersin’in Mut ilçesinde 54.’sü gerçekleştirilen Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Savaş Korkmaz, Özgür Şahinsoy, İlyas Yalçıntaş ve Burcu Güneş, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Mut Musa Eroğlu Sevgi Parkında festivalin ikinci akşam bölümünde gerçekleşen konserde ilk olarak sahne alan Savaş Korkmaz, Özgür Şahinsoy, İlyas Yalçıntaş ve Burcu Güneş, söylediği şarkılarla hayranlarını eğlendirdi.

İlyas Yalçıntaş’dan sonra sahne alan ünlü sanatçı Burcu Güneş, söylediği şarkılarla hem coştu hem de coşturdu. Musa Eroğlu Sevgi Parkında kurulan sahnede binlerce hayranının karşısına çıkan Burcu Güneş, söylediği bir birinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Sanatçıya daha yakın olmak isteyen hayranlarına görevliler izin vermedi. Hayranları gerek fotoğraf makineleriyle gerekse cep telefonlarıyla görüntü çekmek için büyük bir uğraş verdi.

Konser arasında sahneye gelen Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, sanatçıya plaket ve Mut zeytinyağı verdi. Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Burcu Güneş, konserine kaldığı yerden devam edip hayranlarını gecenin geç saatine kadar coşturdu. Mut’da kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu söyleyen Burcu Güneş, “Ben konserlerimde böyle bir coşku böyle bir sevgi görmedim. Sizlere hayran kaldım” dedi. Hayranlarının yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan ve büyük ilgi gören Kıraç, kendisini Mut’a davet eden Başkan Yılmaz’a teşekkür edip alkışlarla sahneden ayrıldı.

Konseri, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Musa Eroğlu ve yaklaşık 7 bin kişi izledi.