Engelli Vatandaşlara Medikal Malzeme Yardımı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yılbaşından bu yana 11 adet akülü sandalye, 6 adet hasta yatağı ve 4 adet akü dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in tüm ilçelerinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlar için medikal malzeme yardımı yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, 1 Ocak – 10 Şubat 2016 tarihleri arasında Engelliler Dairesi Başkanlığı tarafından toplamda 11 adet akülü sandalye, 6 adet hasta yatağı ve 4 adet akü, engelli vatandaşlara ulaştırıldı. Medikal malzemenin yanı sıra 22 adet tekerlekli sandalye de ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin, Toroslar, Gülnar, Mut, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde yaşayan engelli vatandaşlara yaptığı medikal yardım desteğini Mersin’in diğer ilçelerinde de sürdüreceği bildirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında kapılarının her zaman açık olduğunu vurgulayarak, medikal desteklerin engelli vatandaşlar için önemli olduğunu belirtti. Başkan Kocamaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Medikal desteklerin yanı sıra onların daha rahat yaşayabileceği bir Mersin için çalışıyoruz” dedi.