Zen Pırlanta Kolye Fiyatları

1890 yılından beridir mücevher ve pırlanta sektöründe yer alan Zen Pırlanta, sıra dışı ve dikkat çekici tasarımları, güvenli satış hizmetlerinin ardından sürdürdüğü; ürün bakımı, iade ve sertifikalı ürün hizmetleri sayesinde müşterilerinin güvenini ve saygınlığını kazanmış olan bir firmadır. Lider markalar arasında her zaman farklılığıyla kendini hissettirmiş olan Zen Pırlanta şimdilerde ise tüm pırlanta kolye tasarımları ve büyüleyici güzellikteki ürünlerinde büyük bir indirim başlatmış durumda. Kampanyalı ürün ve fiyat bilgisi için hemen https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-kolyeler sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Forevermark tektaş pırlanta KolyeForevermark tektaş pırlanta KolyeForevermark tektaş pırlanta Kolye
Dünya Markası Olma Yolunda Atılan Emin Adımlar
Her bütçeye ve beğeniye cevap verebilecek niteliklerde olan Zen Pırlanta, tüm koleksiyonlarında %40’a varan bir indirim fırsatı yaşatıyor. Tektaş, tria, ya da beş taş gibi tasarımlarıyla adeta klasikleşmiş bir firma olan Zen Pırlanta’nın indirim festivaline sizler de davetlisiniz. Aynı zamanda pırlanta taşlar kadar renkli taşlardan oluşan ürün kartelasında da gözleri okşayan nitelikli ürünlerdeki bu muhteşem indirimden hemen yararlanabilirsiniz.
Özellikle bayanlara 7/24 gündüzden geceye uzanan hayat akışında zarif, sade ama bir o kadar da görkemli anlar yaşatan Zen Pırlanta ürünleri, ayrıcalıklı etiketleriyle sunumda! … Örneğin; National Geographic Society ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu dünyanın ilk ve tek lisanslı mücevher markası olmaya hak kazanmış olan Zen firması, dünyaca tanınan en büyük elmas firması De Beers grubu ile ortaklaşa tasarladığı lisanslı Forevermark pırlanta ürünlerinde de çekici bir indirim başlatmış durumda. Kısacası ülkemizin tek Forevermark yetkili satış noktası Zen Pırlanta, dünya trendlerini ve yenilikçi ruhunu yansıtan tüm ürünlerinde en cazip indirimi başlatmış durumda.

Forevermark Cornerstones tektaş pırlanta KolyeForevermark tektaş pırlanta KolyeForevermark Cornerstones tektaş pırlanta Kolye
En Büyük İhracatçı Firma Zen Pırlanta‘da Dev İndirim
8 senedir mücevher ihracatı yapan Zen Pırlanta en büyük ihracatçı yerli firma olarak ilan edilmiştir. Öte yandan Zen Pırlanta her sene aralıksız olarak düzenlenen dünya genelindeki en özenli mücevher fuarlarına katılarak ülkemizi yurt dışında yüz akı ile temsil etmektedir. Kısacası Zen ürünlerinden her hangi bir ürüne sahip olabilmek adına burada o kadar çok sayabileceğimiz sebep var ki Zen online sayfalarında her birini tek tek inceleyerek kendiniz deneyimleyebilirsiniz.

Forevermark tektaş pırlanta KolyeForevermark tektaş pırlanta KolyeForevermark tektaş pırlanta Kolye