Yaz Ayları İçin Üretilen Promosyon Yelek Ürünleri

Kimi zaman kombin, kimi zaman ise daha kaliteli bir görünüm için yaygın olarak tercih edilmekte olan yelekler, her mevsim şartlarına uygun olarak farklı özelliklerde imal edilmektedir. Daha çok soğuk havalar için tercih edilen yelekler, yapılan tasarım ve yenilikler sayesinde yaz ayları içinde sorunsuz olarak kullanılmaktadır. Çeşitli beden ve boy aralıklarında özel kumaş malzemeleri ile birlikte piyasada yer almakta olan promosyon yelek ürünleri, erkekler için daha rahat kullanım avantajını beraberinde sunmaktadır. Şirket, firma ya da farklı işletmeler için personel ya da müşterilerine özel olarak sunabilecek olduğu yelek ürünleri siyah, gri, beyaz ve kırmızı gibi çok sayıda renk içeriklerinden oluşmaktadır. Düz model ya da kapüşonlu çeşitleri ile sunulan ürünler, malzeme ve sayılarına göre farklı fiyatlar üzerinden sunulmaktadır.

Promosyon Ürünlerinde Yer Alan Renk Seçenekleri

Sektörde uzun yıllar, promosyon alanında hizmet vermekte olan özel firma sayesinde doğru malzeme ve cihazlar kullanılarak üretilmekte olan promosyon yelek çeşitlerinde, çok sayıda renkler mevcuttur. Bunların başında turuncu, turkuaz, camgöbeği, sarı, lacivert, gece mavisi ve gökyüzü mavisi gibi zengin renklerden oluşan yelekler, özellikleri ve modellerine göre renk aralıklarında daha da geniş yelpazeye yayılmaktadır.

Özel olarak yaz ayları için üretilmiş olan yeleklerde pamuk kumaş, alpaka kumaş ve vegas kumaş malzemeleri kullanılmaktadır. Fermuarlı ya da düz olarak müşterilerin talebine göre imal edilmekte olan yelek çeşitleri, işçi ya da personellerine değer veren firma ya da inşaat şirketi gibi işletmeler için avantajlı ürünlerin başında gelmektedir.

Her Bedene Uygun Olan Promosyon Yelek Modelleri

Yaklaşık 18 yılı aşkın süredir üretim ve pazarlama hizmetleri sunmakta olan firma güvencesi altında üretilen promosyon yelek modelleri, farklı bedene sahip olan herkes için sorunsuz olarak kullanılma ayrıcalıklarını taşımaktadır. Bunun yanı sıra kullanılacak olan iş ya da farklı alanlar doğrultusunda seçilebilen yelekler S beden, M beden, L beden ve XL beden çeşitleri ile daha geniş kitlelerin kullanabilmesine imkân tanımaktadır. Bunun yanı sıra her yaştan kişiler için farklı tasarımlar ile üretilen ürünler, daha çok tanınma amacı ile piyasada yer almaktadır.