Ucuz İstanbul Evden Eve Nakliye

Evinizi taşımanız gerekiyor ancak uygun fiyatlı bir nakliye firması bulmakta güçlük mü çekiyorsunuz? Sizlere sunduğumuz ucuz ve bütçenizi sarsmayan İstanbul evden eve nakliyat hizmetimizle nakliyat sürecinde yaşayacağınız zorlukları paylaşıyor; yükünüzü hafifletiyoruz.

Biz Kimiz?

Biz sizlere güvenilir, özenli ve ekonomik bir hizmet sunmak amacıyla hizmet veren bir nakliyat firmasıyız. Nakliye sürecindeki her müşterimize hizmetimizi sunarken maddi kaygılarımızı bir kenara bırakarak hareket ediyoruz. Böylelikle önce hizmet sonra ücret politikamız ile kusursuz ve özenli bir hizmetle müşterilerimizin yüzünü güldürüyoruz.

İstanbul Evden Eve Nakliye Aşamaları

Sizlere kusursuz ve sorunsuz bir nakliye hizmeti sunmak için belirlediğimiz hizmet adımlarını takip ederek hizmet veriyoruz. Böylelikle hizmetimiz sırasında herhangi bir sorun yaşanmasının önüne geçiyoruz.

Hizmetimizin aşamalarını sizlerle paylaşmamız gerekirse:

  1. İletişim&Bilgi: Bizimle iletişime geçtiğiniz ilk anda sizleri hizmetimizle ilgili detaylı bir şekilde bilgilendiriyoruz. Daha sonra hizmetimizden yararlanmaya karar verirseniz hem size hem de bizim çalışma takvimimize uygun bir gün ve saat kararlaştırıyoruz.
  2. Adresinize Gelme: Daha önceden belirlediğimiz gün ve saatte adresinize geliyoruz. Böylelikle hizmetimizin gecikmesinin önüne geçen, dakik bir hizmet anlayışını sizlere sunuyoruz.
  3. Paketleme: Eşyalarınızı inceleyerek en iyi şekilde paketlenmesini sağlıyoruz. Böylelikle taşınma sırasında zarar görmelerinin önüne geçiyoruz.
  4. Nakliyat Aracına Yükleme: Paketlediğimiz eşyalarınızı evden eve nakliyat firmamızın aracına yüklüyoruz. Birbirine zarar vermeden taşınması için kırılabilecek, hassas eşyalarınızı nakliyat aracımızın özel bölmesinde taşıyoruz.
  5. Taşıma: Bu aşamada yüklenen araçları taşınacakları yeni adrese götürüyoruz.
  6. Nakliyat Aracından İndirme: Yeni adresinize gelmemizin ardından eşyalarınızı teker teker yeni yaşam alanlarına taşıyoruz.
  7. Montaj: Eğer montaj hizmetimizden yararlanmak isterseniz eşyalarınızın montajını en kısa sürede gerçekleştirerek zaman kaybetmenizin önüne geçiyoruz.
  8. Atıkları Toplama: Bu aşamada hizmetimizin ardından artan karton ve ambalaj atıklarını geri dönüşüme yolluyoruz. Böylelikle doğa dostu bir nakliyat hizmetinden yararlanmanızı sağlıyoruz.

İstanbul Nakliye Fiyatları

Bütçenizi sarsmayan fiyatlarla hizmet veren firmamız İstanbul evden eve nakliyat şirketleri arasında gözünüz kapalı güvenebileceğiniz profesyonel bir firmadır. Bizimle hemen iletişime geçerek fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.