Ses Yalıtımı Malzemeleri

İnsan sağlığına son derece zararlı olan ses desibel yüksekliğinden kaynaklı bir çok problemlerin hayatınıza etki etmemesi için kullanılan bir çok malzemeler üretime geçmiştir. Bu malzemelerin başında ses bariyerleri, ses bond panel, akustik köpükler vb. gibi bir çok ürünlerin birbiri üzerine gelerek yaklaşık 60 Db’ lik bir rahatsızlığı ortadan kaldırabilmektedir.

Günümüzün en büyük problemlerinden olan komşu duvarlardan gelen seslerin bir çok insanı rahatsız ettiğini ve bu yüzden sinir krizlerine bile yol açtığının örnekleri bir çok alanda gözükmektedir. Emir Akustik firmamız ile artık bu problemlere dur demenin zamanı sizce de gelmedi mi ? Ses hava zerreleri ile dokunarak ve ışınsal olarak ilerlemektedir bu sesi artık yok etmek Emir Akustik ses yalıtım malzemeleri ile artık çok kolay. Duvardan, zeminden, tavandan, çatı aralarından, alt komşunuzdan, yan komşunuzdan gelen sesleri tamamen yok etmek için kullanılmakta olan akustik süngerler, ses yalıtım malzemeleri mekanlarınızda, inşaatlarda, fabrikalarda, ofislerinizde, iş yerlerinizde, mağazanızda ve daha bir çok alanda kullanabilir ve % 100 bir sonuç ile tüm ses problemlerinizden kaçabilirsiniz.

İnsan huzurunu çok büyük ölçüde etkileyen gürültüleri kontrol edebilmek amaçlı olarak üretilen bu ürünler, sizlere konforlu bir hayat sunmaktadır. Bir çok otel projeleri olan firmamız sizlere dilediğiniz kadar referans verebilmektedir. Ses yalıtımı konusunda profesyonel ürünlere sahip olan firmamız sizleri kaliteye doyuracak malzemelere sahiptir.

Henüz geç değil profesyonel bir ses yalıtımı her dakika akustik malzemeler ile gerçekleşebilir. Akustik ses bond paneller,akustik piramit sünger, ses bariyerleri, sound barriers vb. ürün fiyatları ve satış pazarlamaları için firmamız Emir Akustik ile 7 / 24 iletişime geçebilirsiniz. Akustik ses yalıtımında kullanılan ses yalıtım süngerleri son derece en etkili ses yalıtımı sağlar.