RUSYA İLE TİCARET İLİŞKİLERİNDE ŞAH LOJİSTİK İMZASI

Türkiye ile Rusya arasında Karayolu tır nakliyesi alanında ki başarıları ile isim yapmış olan uluslararası lojistik kuruluşu ŞAH LOJİSTİK farklı ülkeler ile ilgili çalışmalarının ardından özel çalışmalarını hızlandırarak Rusya piyasasına hızlı bir giriş yapmıştır.

Rusya’nın başta başkent Moskova olmak üzere kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına kadar tüm bölgelerine nakliye seferleri düzenlemekte, komple ve parsiyel tır taşımacılığında önemli ve başarılı işlere imza atmaktadır.

İstanbul depolarından Moskova varışlı olmak üzere parsiyel ve kargo yük taşımaları yapmakta olan firma taşınabilir ticari içerikli her türlü yükü ebat ve ağırlıkları itibarı ile konumlandırılarak tırlar içerisinde programlanan yükleri gümrüklemenin ardından hareketle ortalama 6-7 günlük bir yolculuğundan ardından Moskova gümrük noktalarına ulaştırmaktadır.

Rusya Sebze ve meyve tüketiminde oldukça etkili bir ülke olması münasebetiyle bu tür gıda maddelerinin büyük çoğunluğunu ülkemizden temin etmektedir. Ülkemizin hemen hemen tüm bölgeleri tarıma elverişli topraklara sahip olduğundan sebze meyve türleri bolca yetiştirilmektedir. Yetiştirilen bu ürünlerin Rusya’ya nakliyesi soğutuculu frigo kasa tırlar ile yapılmakta, ve bu sevkiyatların büyük bölümünde söz sahibi olan ŞAH LOJİSTİK Rusya nakliye firmaları içerisinde etkili çalışmalar yapmakta olan bir kuruluş olması hasebiyle bünyesinde bulunan frigo tırlar ile düzenli olarak frigo tır nakliye hizmetleri sunmaktadır.

Ülkemizden Rusya’ya ağır ve gabari dışı yük taşıma konularında da hatırı sayılır ölçüde faaliyetler geçekleştiren firma gabari dışı kapsamında bulunan her türlü ağır nakliyat yükünü havuzlu ve uzamalı dorseleri bulunan lowbed dorse tırlar ile deneyimli sürücüler kontrolünde, uzman personeller gözetim ve takibinde sigortalı ve karayolu izin belgeli olarak oldukça güvenli bir şekilde sevk edebilmektedir.

Aynı zamanda konteyner kilitleri bulunan açık dorseli tırları ile konteyner nakliye işlemlerini de yapabilen ŞAH LOJİSTİK taşımacılıktan ziyade gümrükleme, depolama, antrepo, liman işletmeciliği ve acentelik hizmetleri gibi alanlarda da çalışmalar yapmakta, sektörde çeyrek asra yakın bir zaman dilimini geride bırakmış, bu süre zarfında edindiği bilgi, birikim ve tecrübeleri ile Türkiye-Rusya arası lojistik alanının nabzını tutabilen bir konuma sahip olmuştur.

Haber kaynağı: Şah Lojistik