Kültür Tuğlaları

Bugünün mimarisinde sıkça kullanılan eskilitilmiş antik ve rüstik kültür tuğlaları, iç ve dış mekan duvar cephelerinde modern ve klasiği bir arada talep edenler için tasarlanmıştır. Günümüzde yapı malzemeleri çok değişti ve eski yıllarda kullanılan taş, tuğla gibi yapı malzemeleri artık kullanılmıyor. Ancak eskiye özlem ve eski dokuları yaşatma isteği yapı sektöründe de kendini gösteriyor. Şimdi binaların dış cephe kaplamalarında ve iç dekorasyonda kültür tuğlası, kültür taşı kullanılıyor ve eski yapı kültürü yaşatılmaya çalışıyor. Doğal taş ve doğal tuğlayla aynı görünümde olan kültür taşları ve tuğlaları mekânlara mükemmel bir estetik kazandırıyor. Kültür tuğlaları gerçek tuğlalara göre çok hafiftir. 2-3,5 cm kalınlığında olduğu için uygulamada fazladan yer kaybına neden olmaz. Farklı renk ve dokulardaki kültür tuğlalarıyla tarzınıza uygun dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Kültür Tuğlaları, Sena mimarlık akustik ltd. Şti., 2000 yılında Sena Stone ( Kültür Tuğlaları) üretimine başlamıştır. Şirketimiz doğal taşlardan özel bir teknik ile kopyalanmış kalıplarda Sena Stone ® markasıyla dekoratif kaplama taşları üretmektedir. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği ile ilgili birçok çalışmayı gerçekleştirmiş olan firmamız, halen yatırım ve AR-GE çalışmalarına devam etmektedir. Antik Tuğla Kaplama : Antik yunan kentlerinin mimarilerinden esinlenen eskitilmiş tuğla kaplamalarımız sizi tarihte yolculuğa çıkartacaktır. Dekoratif tuğla kaplama da Türkiyenin en çok tercih edilen dekoratif tuğla modeli olan antik kültür tuğlaları doğal kaplama olarak tüm mekanlarda kullanılmaktadır. Kültür tuğlası , Cafe restourant ofis ev işyeri ve villa iç ve dış cephelerin concept dekorasyonlarınız için ideal bir çözüm ortağı olacaktır. Binalarınızın bahçe duvarlarını bu antik tuğla kaplama ile kaplayarak dekoratif bir görüntü elde edersiniz. Kültür tuğla ailesinin en çok tercih edilen dekoratif kültür tuğlası antik tuğla kaplama ‘ lardır. Dekoratif kültür tuğlası, antik kültür tuğlaları duvar cephe kaplaması. Duvar kaplama panelleri sena stone kalitesi ile.

İnsanlar yaşadıkları alanları güzelleştirmek için birçok yönteme başvurmaktadır. Yöntemlerden biri de duvarlara yapılan boyalar ve motiflerdir. Duvarınıza uygulayacağınız tuğla görünümü ile alanlarınızı güzelleştirebilirsiniz. Piyasada birçok kişi tarafından talep edilen kültür tuğlası duvarlarınızı ve alanlarınızın süslenmesi için güzel bir yöntemdir.

Doğal olan tuğlalar piyasada maliyeti yüksektir. Doğal görünüme sahip olan kültür tuğlaları ile daha düşük maliyetlere otantik ve doğal bir ortam yaratabilirsiniz. Alanlarınızın daha şık görünüme kavuşması için kültür tuğlalarını duvarlarınıza uygulamanız mümkündür. Sadece görüntü olarak değil ısı ve ses yalıtımı sağladıklarından dolayı da çok tercih edilmektedir. İstediğiniz her renkte ve her desende uygulanan bilen kültür tuğlaları tüm duvarların yapısına uygun olmaktadır.