İsme Özel Yasin Kitabı Modelleri ve Fiyatları| furkannesriyat.com.tr

İsme özel yasin kitabı mevlütlerde, özel günlerinizde yanınızda olan sevdiklerinize hediye edeceğiniz birçok çeşidiyle uygun fiyatlarda furkannesriyat.com.tr’de.

İsme Özel Yasin Kitabı

İsme özel yapılan hediyeler ile özel günler çok daha güzel hale getirilebiliyor. Özellikle dini açıdan yapılan organizasyonlarda verilecek bir isimli hediye birçok hayra vesile olunmasını sağlıyor. En basitinden hediye edilecek en ucuz isimli Yasin bile uzun yıllar o kitabın saklanmasını ve sık sık okunmasını sağlıyor. Her okundukça ismi yazılan kişiye hayır yapılmış oluyor. Bu yüzden ölmüşleri konusunda hassas olan halkımız bahsedilen alanlarda olan ürünlere ilgi duyuyor.

Farklı türlerdeki ve fiyatlardaki Yasin kitapları ile harika bir kuran tilaveti ve sonrasında hediye takdimi yapılıyor. Bu sayede büyük hayırlara küçük fiyatlarla vesile olunuyor. Buna ek olarak farklı bir nokta ise hediyenin uzun süre kullanımı olarak karşımıza çıkıyor. Bu kitapların atılması vb. durumlar söz konusu olmadığı için uzun yıllar sevdiklerinizin evlerinin en önemli köşelerinde sunduğunuz hediye yer alabiliyor.

İsme Özel Yasin Kitabı Özellikleri

Detaylı bir inceleme yapıldığı takdirde isme özel Yasin kitabı içeriği hakkında bilgiye ulaşılabiliyor. Fatiha suresi, elif lam mim, Maun, Fil, Kureyş, Tebbet ve Nasr sureleri gibi birçok sure, Salatı tefriciye bu kitaplar içerisinde yer alıyor. İsme özel basılan bu kitaplarda çok yoğun bir içeriğe sahip harika bir hediye misafirlere sunulmuş oluyor. Buna ek olarak fiyatları da oldukça uygun olan bu kitaplar ile hayır işlemek ucuza ve kolay oluyor.

Toplu siparişlerde daha uyguna satın almak da mümkün olabiliyor. Kalabalık organizasyonlar için bahsedilen toptan alımda indirim yapılması büyük önem taşıyor. 100 kişilik bir organizasyon sahibi olunduğu düşünüldüğünde yapılacak 1 TL’lik indirim bile 100 TL gibi rakamlar kazanılmasını sağlıyor. Bu da fazladan türüne göre 10-15 Yasin kitabı demektir.

İsme Özel Yasin Kitabı Nerelerde Kullanılır?

Farklı amaçlar ile bu ürünlerin dağıtımı yapılabiliyor. Genel olarak sünnet ve kuran organizasyonlarında bu tarz hediyelere başvuruluyor. İsme özel baskılı olduğu için, ölmüş bir yakına okutulan kuranı kerim esnasında dağıtım yapılabiliyor. Üzerinde vefat eden yakının adı soyadı ve sonunda da ruhuna el Fatiha yazılarak her kitap ele alındığında vefat eden yakın hayrına bir iş yapılmış oluyor. Bu da birçok insanın istediği nokta oluyor.

İsme Özel Yasin Kitabı İçin Doğru Adres

En iyi isme özel Yasin kitapları için ziyaret edilmesi gereken bir firma bulunuyor. Bu firma Furkan Neşriyat olarak karşımıza çıkıyor. Farklı ürün türleri, kaliteli baskısı ve toptan alımlarda yaptığı yüksek indirimler ile Furkan Neşriyat bu alanda hizmet almak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Daha detaylı bilgi almak ve ürünlere ulaşmak için furkannesriyat.com.tr adresinin ziyaret edilmesi gerekiyor. Bu adresten detaylı bilgi alınabilir ve ürün fiyatlarına ulaşılabilir. Ayrıca ürün türlerine, içeriklerine de detaylı olarak bu web sitesi aracılığı ile ulaşmak mümkündür.