Yağmur hayatınızı aydınlatmaya devam ediyor

Yağmur Avize Karaman’da 82. Yıl Hastanesi yanında hayatınızı aydınlatmaya devam ediyor.

Karaman’da aydınlatma denilince ilk akla gelen firma Yağmur Avize yeni yerinde yeni ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

Genişleyen ürün yelpazesiyle Karamanlılara ve bölge şehirlerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla adres değişikliği yapantıklarını söyleyen Karaman’ın yenilikçi iş adamlarından Yağmur Avize İşletmecisi Ali Göregen, ürün çeşitliliği yanısıra daha ferah ve modern bir yapıya kavuştuklarını ifade etti.

Göregen; “Yeni aydınlatma mağazamızda binlerce çeşit avize, aplik, tavan ve fon aydınlatmaları, orjinal ampuller, abajurlar, sarkıtlar, lambaderler, masa lambaları ve sayamayacağımız yüzlerce çeşit ürünümüz ile hayatınızı aydınlatmaya devam ediyoruz.” dedi.

Soğuk Kış Günlerinde Sıcak Renklerle Aydınlanın

Hem kapalı havaların insan üzerindeki psikolojik etkilerinden, hem de artan aydınlatma süresinden dolayı, doğru ve verimli aydınlatma modellerinin tercih edilmesi oldukça önem taşıyor.

Karaman’da Aydınlatma sektörünün duayen ismi Ali Göregen, kışın kapalı ve karanlık ortamlar yerine sıcak renklerle aydınlatılmış alanlarda bulunmanın, serotonin seviyesinin artmasını sağladığını ve bunun sonucunda da kendimizi daha iyi hissetmemize neden olduğunu söylüyor.

Araştırmalara göre ışık beynimizin kimyasını etkileyerek ruh halimizin değişimi konusunda büyük rol oynuyor.

Yağmur Avize Sahibi Ali Göregen, Bazı insanların bütün kış boyunca düşük enerjiyle yaşamasının en büyük nedeninin, mutluluk hormonu olarak da bilinen serotonin hormonunun ışığın az olduğu zamanlarda daha düşük seviyelerde salgılanması olduğunu vurguladı.

Böyle günlerde kapalı ve karanlık ortamlar yerine sıcak renklerle aydınlatılmış alanlarda bulunmanın, serotonin seviyesinin artmasını ve bunun sonucunda da daha iyi hissetmemizi sağladığını söyleyen Göregen, özellikle kadınların, bu durumdan erkeklere göre çok daha fazla etkilendiğini belirtiyor.

Yağmur Avize Yeni Adresi:
Piri Reis Mah. 1421 Sk. No: 11 Merkez / Karaman
Telefon: 338 213 10 33 – 533 654 97 30