VEZNELER HAFTA SONU DA AÇIK

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin vezneleri, emlak ve çevre temizlik vergilerinin yatırılabilmesi için bu hafta sonunda da açık olacak.
Toroslar Belediyesi, 2015 yılı emlak ve işyeri çevre temizlik vergilerinin ikinci taksitinin son gününün 30 Kasım Pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günleri de veznelerini açık bulunduracak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşları ödemelerini zamanında yapmaları ve cezaya düşmemeleri için uyardı. Ödemelerin son günlerinde yoğun kalabalık yaşadıklarını ifade eden Başkan Tuna, bu nedenle de veznelerin hafta sonu da açık tutulacağını söyledi. Vatandaşların ödemelerini Toroslar Belediyesi idari bina, Yalınayak Mahallesi ve Halkkent Mahallesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan veznelerden yapabileceklerini hatırlatan Tuna, “İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan mükelleflerimizin, emlak ve çevre temizlik vergilerini 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerine yatırmaları gerekmektedir. Vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini son ödeme tarihinden önce yapmalarını rica ediyoruz. Mükelleflerimiz belediye vergi bilgileri ile emlak rayiç bedellerini Toroslar Belediyesi’nin internet adresi veya e-devlet şifresiyle öğrenebilirler. Bunun yanı sıra isteyenler, belediye veznelerimizden ve web sitemizden ödemelerini kredi kartı ile de yapabilirler”

dedi.