PARA SAYMA MAKİNESİ

Parsay, sektör içerisinde para sayma makinesi, bozuk para sayma makinesi, sahte para dedektörü ve evrak imha makinesi gibi ihtiyaç duyulan ürünlerin satış, pazarlama ve satış sonrası teknik destek hizmetlerini vermektedir.

Sektörde bu ihtiyacı sahip olan özellikle, bankalar, vergi daireleri gibi kamusal birimler, belediyeler, döviz büroları ve kuyumcular, hastaneler ve hallerde bulunan gıda toptancıları, eczaneler ve inşaat firmaları gibi, yoğun para giriş – çıkışlarının olduğu kurum veya kuruluşlara hizmet vermektedir. Para sayma makinesi ihtiyacı olan bu tarz kurumlara gelişen teknolojiye göre yenilenen son model para sayma makinaları temin etmekle beraber, teknik servis ve bakım hizmetleri de Parsay tarafından verilmektedir.

Birçok Model ve Çeşit

Para sayma makinaları farklı özelliklere sahip ve birçok farklı modellerle yenilenmektedir. Para sayma makinesi markaları arasında Türkiye’de en çok tercih edilen modellerden biri olan Seetech İ-Hunter para sayma makinesini birçok bankada veya buna benzer kurumlarda görmüşsünüzdür. Karışık halde paraları sayma, sayılan paralar arasındaki sahte parayı bulma ve ayırma, Euro dolar ve TL para cinslerindeki sahteleri tespit etme özelliğine sahiptir. Seri numaralarını da okuyabilmekte olan bu modelin ekranı geniş ve kullanımı kolaydır. Ayrıca ikinci bir ekrana yani bilgisayar gibi ekranlara bağlanarak para dökümü ve çıktısı da alınabilmektedir. Bu model gibi birçok modele ulaşabileceğiniz, temin ettikten sonra da teknik hizmet ve bakım, onarım hizmeti alabileceğiniz firmamızda her kurum, kuruluş veya şahsi firmalara yönelik modeller mevcuttur. New Counter, Glory, Kisan Newton, Procash, Premium Plus, Çift Güç, 1000 para sayma makinası gibi birçok model vardır.

Güvenli Sayım, Hijyenik Koşul

Para sayma makinesi kirli, yıpranmış paraları da sorunsuz şekilde sayabilmektedir. Ana olarak TL, Euro ve Dolar sayma özellikleri olsa da bazı modellerin 9 farklı ülkenin paralarını da saydıklarını söyleyebiliriz. Özellikle döviz bürolarında gelen para cinslerine göre para sayma ve sahtesini bulma özelliklerinin gelişmiş olması gerekir. Hatasız ve sorunsuz bir sayım yapabilmesi için, para sayma makinası düzenli olarak temizlenmeli ve bakımı yapılmalıdır. Sahte para ayırma sensörlerinin arızalanması veya pislenmesi halinde para sayma makinesi hata verebilmektedir. Bu nedenle bakım ve teknik servis anlamında da bizlerin profesyonel desteğinden yararlanabilirsiniz. Sayılan paraların eski ve yıpranmış olması onların sağlıksız bir şekilde sayılması, kullanıcılar açısından bir tehlike yaratabilmektedir. Özellikle bankalar, döviz büroları ve vergi daireleri gibi yoğun şekilde para sayan kurumlarda çalışanlar tozlanma sebebiyle alerjik hastalıklarla karşı karşıya gelirler. Bu nedenle birçok para sayma makinesi kapaklıdır. Para sayılırken kapak kapanır ve sayım sonrasında sayılan paranın kapağı açılarak paranın alınması sağlanır. Bu kapak sayesinde sayımı yapılan paranın ve daha önce sayılan paraların makine içerisinde biriken tozları dışarı çıkamaz.

Şık Görünüm ve Geniş Ekran

Para sayma makineleri gelişen teknoloji ile birlikte geniş ekranları ve kullanım fonksiyonları ile kolay kullanılabilir, ekranları üzerinden rahat okunabilir ve şık tasarımlarıyla özel bir görüntü kazanabilir. Kullanımının rahat oluşu, güvenle para sayabilme özellikli makinelerin birçok para cinsini hatasız sayması, sahtesini ayırarak tespit etmesi gibi özellikleri mevcuttur. Tüm ihtiyaçlara göre para sayma makinelerin teminini ve satış sonrası teknik anlamda tüm sorunların giderilmesi konusunda sizlere en üst düzeyde hizmet verilmektedir.