Klima Servisi – Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Klima Servis Merkezi

Klima Bakımlarınızı Yaptırmayı Unutmayın!.

Klima servisi Servis Home 2008 yılında deneyimli ve uzman teknisyenler, klima satış ve pazarlama ekibi, çağrı merkezi çalışanları, 20 araç filosu, 40 kişiden oluşan dinamik ve deneyimli kadrosu ile kişi ve firmalara klima bakım ve servis konularında profesyonel çözümler sunmak ve memnuniyet sağlamak için kurulmuştur. Uzman teknik kadro ve geniş yedek parça tedarik ağı ile iklimlendirme ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayan Türkiye’nin en iyi klima yetkili servis merkezlerinden biridir. Müşteri beklentilerini aşan, fark yaratan, tutarlı bir hizmet politikası ve profesyonel kadrosu ile:

● Bakım
● Onarım – Tamir
● Montaj – Söküm
● Yedek Parça – Aksesuar konularında hızlı ve yerinde çözümler sunmaktadır.

Yetkili klima servisi olarak Mitsubishi, General, Sharp, Midea, Samui, Sigma, Tronic, İklimsa, Panasonic, Denki markaları için bakım, onarım, tamir hizmeti verirken özel klima servisi olarak General Electric, Zen, Airfel, Alarko, Arçelik, Ariston, Baymak, Beko, Bosch, Carrier, Cartel, Daikin, Demirdöküm, Diamond Electric, Electra, Electrolux, Fuji, Fujitsu, Goodman, Gree, Haier, Hicon, High Life, Hitachi, LG, , Mitsubishi Electric, Daylux, Rubenis, Samsung, Sanyo, Siemens, Toshiba, Trane, Chiller, Vestel, Westinghouse, McQuay, York, Aura markaları için bakım, onarım, tamir hizmeti vermektedir. Daikin klima servisi olarak İstanbul’un tüm bölgelerine hizmet götürmektedir. Ayrıca Arçelik Klima Servisi cihazlarınıza garantisiyle profesyonel çözümler sunmaktadır.

Erken Klima Bakım Kampanyalarını Kaçırmayın!

Klima servisi uzmanları özellikle klima kullanımının yoğun olduğu yaz aylarında daha dikkatli olunması konusunda uyarı yapmaya devam ediyorlar. Yanlış ve bakımsız klima kullanımı neticesinde ortaya çıkan hastalıklar kronik olarak tekrar edebiliyor. Temizliği yapılmayan, eski parçaları değiştirilmeyen klimalarda biriken tozun ve mikrobun doğrudan solunumu ile ortaya çıkan rahatsızlıklar kişilerin günlük yaşamını aksatıyor. Sağlığınızı korumak istiyorsanız erken bakım kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Daikin Klima Servisi ile :

● Duvar Tipi Klimalar
● Salon Tipi Klimalar
● Kaset Tipi Klimalar
● Tavan Tipi Klimalar
● Kanallı Tip Klimalar
● Yer Tipi Klimalar
● Multi Klimalar
● VRF Klimalar için klima bakım, onarım, servis hizmetleri vermektedir.

Klima Servis, alanında uzman teknisyenleri, teknolojik imkanları, geniş ulaşım ağı ve bilgi birikimi ile fark ve farkındalık yaratmak için klima montaj ve klima yedek parça hizmetlerini de yıl boyu sizlere sunmaktadır.

İstanbul’un Her Semtine Klima Servis Hizmeti

Arçelik Klima Servisi Acıbadem, Altunizade, Anadolu Hisarı, Arnavutköy, Ataşehir, Bağlarbaşı, Bakırköy, Balmumcu, Baltalimanı, Başakşehir, Bayrampaşa, Bebek, Beşiktaş, Beyazıt, Beykoz, Beylerbeyi, Beylikdüzü, Beyoğlu, Bostancı, Büyükçekmece, Büyükdere, Caddebostan, Cağaloğlu, Cihangir, Çağlayan, Çamlıca, Çekmeköy, Çengelköy, Eminönü, Emirgan, Erenköy, Esenkent, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Etiler, Eyüp, Fatih, Feneryolu, Feriköy, Fındıkzade, Florya, Fulya, Gayrettepe, Gaziosmanpaşa, Göztepe, Güneşli, Güngören, Güzelce, Hadımköy, Halıcıoğlu, Halkalı, Hasköy, İçerenköy, İdealtepe, İkitelli, İstinye, Kadıköy , Kağıthane, Kalamış, Karaköy, Kartal, Kasımpaşa, Kavacık, Kazasker, Kemerburgaz, Kilyos, Kocamustafapaşa, Kozyatağı, Kumburgaz, Kurtuluş, Kuruçeşme, Küçükçekmece, Küçükyalı, Laleli, Levent, Maçka, Mahmutbey, Maltepe, Maslak, Mecidiyeköy, Merter, Mimaroba, Moda, Nakkaştepe, Nişantaşı, Okmeydanı, Ortaköy, Rumelihisarı, Sarıyer, Sefaköy, Selimiye, Seyrantepe, Suadiye, Sultanahmet, Şehremini, Şirinevler, Şişli, Taksim, Tarabya, Teşvikiye, Topağacı, Topkapı, Tuzla, Ulus, Ümraniye, Üsküdar, Yenibosna, Yeniköy, Yeşilköy, Yeşilyurt, Zekeriyaköy, Zeytinburnu, Zincirlikuyu ilçe ve semtleri ile Anadolu ve Avrupa Yakası’nın tüm bölgelerine klima bakım, montaj, yedek parça ve aksesuar desteği vermektedir.

İletişim Adres: Kartaltepe Mahallesi Alpay İzer Sokak No: 4 Bakırköy – İSTANBUL

Çağrı Merkezi: 444 11 56

Telefon: 0212 660 81 31

GSM: 0549 226 24 24

Servis Home Bakırköy Adres: Kartaltepe Mahallesi Alpay İzer Sokak No: 4 Bakırköy – İSTANBUL

Telefon: 0212 660 81 31

Fax: 0212 660 69 50

Servis Home Florya Adres: Şenlikköy Mah. Efeler Sok. No: 7 Florya / İstanbul

Telefon: 0212 660 69 29

Fax: 0212 660 69 50

Servis Home Beyoğlu Adres: Çıksalın Mahallesi Ünvan Sokak No:11 Halıcıoğlu / İstanbul

Telefon: 0212 660 81 89

Fax: 0212 660 69 50

Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.klimaservis.com/