Hayatınıza renk, renginize pırlanta katın!

Yıllardır süre gelen hediyeler kategorinize pırlanta’yı eklemenin zamanı gelmedi mi?

Türkiye’de düşen pırlanta fiyatları ile birlikte son yıllarda pırlanta satışları oldukça artmıştır.

Pırlantalı ürünlerin çeşitlenmesiyle birlikte hediye kategorisine hızlı bir giriş yapan pırlanta takılar tüm genç kızların takıları arasında yer almaya başlamışlardır.

Bu sene en popüler pırlanta ürünlerin başında pırlanta küpeler geliyor. İstediğiniz fiyat aralığında bulabileceğiniz pırlanta küpeler tüm bayanlara ayrı bir şıklık katıcak. Hem spor hem klasik giyimlerde sizlere eşlik edebilecek pırlanta küpeler tüm pırlanta satıcılarında sizleri bekliyor.
tektaş
tektaş
tektaş
tektaş
Uygun fiyata satın alabileceğiniz bir diğer pırlanta aksesuar tektaş ve beştaş lar. Taşların büyüklüğüne göre fiyatların arttığını artık bilmeyen kalmadı. Uygun bir tektaş almak istiyorsanız 1000-5000 tl aralığında bir tektaş seçebilirsiniz. Unutmayın tektaş hayatta sadece 1 kere alınır.

Beştaş seven bayanlara ise yine aynı fiyat aralığında beştaş pırlanta yüzük alabilirsiniz. Beştaş pırlanta yüzük sahibi olan her kadın kendini ayrı bir sınıfa koyar demedi demeyin…

pırlanta kolyeler her zamanki gibi çok şık ve çok güzeldirler ama fiyatları cep yakabilir, pırlanta bileklik ise oldukça uygun fiyatlarla satılmaktadır. Pırlanta takıların en ucuzları pırlanta bilekliklerdir.
pırlanta kolye
pırlanta kolye
pırlanta kolye
Pırlanta ürünlerinizi Lizay pırlanta‘dan satın alabilirsiniz.