Arçelik Yetkili Servis Adresi

Kendini kanıtlamış olmasıyla birlikte hem ülkemizde hem de dünyanın birçok farklı noktasında kullanılan Arçelik markalı ürünler, hayatı pratikleştirdikleri gibi aynı zamanda günlük hayat içerisinde kendinize zaman ayırabilmenizi de beraberinde getiriyor. Arçelik beyaz eşyalarıyla birlikte müşterilerine sunduğu teknolojik çözümler ile beraber kalite ilkesini benimsediği gibi biz de Küçükbakkalköy Arçelik servisi olarak kuruluşumuzdan günümüze kadar kalite ve kurumsallık ilkesine değer veriyoruz. Arçelik beyaz eşyalar teknolojik oldukları gibi zamanla teknik arızalar meydana çıkarabilmektedir. Her teknolojik üründe farklı nedenlerden dolayı sorunlar oluşabilmekle beraber sizlerin beyaz eşyalarınıza yönelik yaptığımız teknik destek hizmetiyle beraber sizlere yenilikçi ve çok yönlü bir hizmet anlayışını da beraberimizde getiriyoruz. Her işlemimizde sizlerin memnuniyetinize büyük bir özen gösterdiğimiz gibi ürünlerinize de hassas bir biçimde yaklaşıyoruz.

Profesyonel Ekibimizle Beraber Çalışıyoruz

Teknik donanım desteğiyle beraber her zaman evinize kadar gelerek hizmet sunuyor oluşumuzla birlikte Küçükbakkalköy Garantili Arçelik Servisi olarak ayrıcalıklı bir teknik servis oluyoruz. Teknik servis olarak dünya standartlarına ulaşma mantığıyla işlemlerimizi gerçekleştirdiğimiz gibi siz değerli müşterilerimizin arıza taleplerinize yönelik olarak incelemelerimizi gerçekleştiriyoruz. Profesyonel ekip arkadaşlarımızla beraber çalışmamızla beraber her zaman pratik bir şekilde ürünlerinizin tamir ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Teknolojik çözümler üreten ekip arkadaşlarımız Arçelik markalı eşyalarınıza özenli bir şekilde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sizlerin tekrar aktif olarak beyaz eşyalarınızı kullanabilmeniz adına en hızlı şekilde gerekli operasyonları uyguluyorlar.

Her Zaman Güvenilir Hizmet

Sahip olduğumuz profesyonellik anlayışıyla birlikte, sunduğumuz çalışmaların tümünde güvenilir hizmeti sağlıyoruz. Dünden bugüne bilgili ve Arçelik teknolojilerine hakim olan ekibimizle birlikte yaptığımız sayısı çalışmayla birlikte sizlerin karşısına çıkıyoruz. Küçükbakkalköy bölgesine sahip olduğumuz servislerle birlikte hızlıca ulaşıyor ve verdiğiniz zaman dilimi içerisinde sizleri ziyaret ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların tamamında sizlere bilgi verdiğimiz gibi her anlamda güveninizi almak adına işlemlerimizi en küçük ayrıntısına kadar belirtiyoruz. Yapacağımız işlem öncesinde Arçelik beyaz eşyalarınızdaki arıza durumuna göre fiyat çıkarıyor ve çıkardığımız fiyattan sonra sizlerin onayını alarak çalışmalarımıza başlıyoruz. Çalışma sürecimiz sizlerin onay verdiği andan itibaren başlamakta olup sizlere sunduğumuz fiyat haricinde ekstra fiyat çıkarmamaktayız.