MALTA’DA DİL OKULU

İngilizce de en çok ihtiyaç duyulan ve öğrenmek adına en çok araştırma yapılan dillerden bir tanesidir. Elbette bu durumdaki en önemli faktörlerden bir tanesi, İngilizce’nin küresel bir dil olmasıdır. Malta da resmi dili İngilizce olan ve İngilizce konuşulan ülkelerden bir tanesidir. Bu nedenle de bu ülkede dil eğitimi almak, İngilizcesini geliştirmek isteyen öğrencileri hayli memnun edecektir. Malta, İngilizcenin yanı sıra Maltaca dilini de barındırsa dahi ülkenin resmi dili olduğundan dolayı bu dili konuşmayan insan yok denecek kadar azdır. Bu sayede öğrenciler pratik yapma olanağına da sahip olacaklardır.

Öğrenciler Ne Gibi Avantajlara Sahip Olacaktır?

Malta’da dil eğitimi alan öğrencilerin en büyük avantajlarından bir tanesi de ülkedeki yaşam şartları olacaktır. Malta, AB üyesi ülkeler arasında refah seviyesi yüksek olan bir ülkedir. Buna karşılık bu ülkede hayat son derece makul fiyatlıdır. Yeme içme masraflarından ulaşıma varıncaya kadar pek çok konuda bütçe dostu olan bu ülke, öğrencileri biraz da bu nedenden dolayı cezbeder. Türkiye’ye en yakın ülkelerden bir tanesi olması da elbette bu sebepler arasında sayılabilir. Sadece 2 buçuk saate yakın bir direkt uçuş ile ülkeye ulaşmak mümkündür. Ülkeye İstanbul’dan genelde günde iki tane direkt uçuş icra edilmektedir.

İklim Sayesinde Çok Daha Keyifli Bir Dil Eğitimi

Malta’da iklim de öğrencilere pek çok olanak vaat eder. Malta’da sayısız plaj yer almaktadır. Bu plajlarda öğrenciler diledikleri şekilde denizin keyfini çıkarabilirler. Buna ek olarak Malta’da pek çok eğlence mekanı ile keyifli vakti geçirmek adına fırsatlar da yer almaktadır. Aynı zamanda Malta Schengen bölgesinde yer aldığından dolayı öğrenciler boş zamanlarında farklı AB ülkelerini de vize benzeri bir evraka gerek olmadan gezme fırsatı elde edebilirler.

Geniş Konaklama Seçenekleri

Öğrencilerin dil okulu konusunda Malta’da pek çok seçeneği olacaktır. Bu sayede konaklama konusunda da öğrenciler son derece geniş bir yelpazeye sahip olacaktır. Arzu eden öğrenciler aile evlerinde konaklayabilirken yurtlar ya da öğrenci evleri de bulunduğundan dolayı beklentilere ve bütçeye en uygun seçenek tercih edilebilecektir.